top of page
schoolmeisje

SCHOLINGEN

Alle eigenaars en medewerkers van baby spa's kunnen scholingen doen via Baby Spa Netwerk.

Ons scholingsaanbod is voortdurend in beweging. Houd onze website en/of Instagram-pagina in de gaten voor de huidige en nieuwe scholingen die wij aanbieden in samenwerking met onze professionele aanbieders.

 

Wanneer de aanbieder van een scholing door ons geaccrediteerd is, levert dit voor aangesloten baby spa's accreditatiepunten op. Onderstaande aanbieders zijn geaccrediteerd door Baby Spa Netwerk.

* Voor aangesloten baby spa's bij Baby Spa Netwerk:

Om de certificering van Baby Spa Netwerk te behouden dienen alle medewerkers van aangesloten baby spa's, jaarlijks minimaal tien accreditatiepunten te behalen. Dit staat voor tien uur (bij)scholing.

 

De baby spa is zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van deze administratie. Behaalde certificaten, voorzien van naam en accreditatiepunten, zijn het bewijsstuk. Deze dienen jaarlijks te worden verzonden naar Baby Spa Netwerk voor de hercertificering.

AANBIEDERS BABY SPA NETWERK

Scherm­afbeelding 2023-11-15 om 09.49.08.png

Masseren is heel bijzonder, ook jij kan deze universele taal leren spreken. Ons woordenboek bevat de mooiste massagecursussen. We begeleiden je graag en iedereen vindt zijn weg.

DeWeideblik-Babymassage-met-Yoga.png

De Weideblik biedt scholingen voor yoga en baby- en zwangerschapsmassage. Ook voor docentopleidingen, workshops en verschillende bijscholingen kun je bij de Weideblik terecht.

cropped-MumsandMore-logo-zonder-achtergrond-.png

Met de cursussen en opleidingen van Mums and More heb je een mooie basis gelegd om een nieuwe dienst aan te bieden aan klanten. Door oefenen maak je de technieken eigen.

logo met (r)_edited.png

De unieke Happy Kids Massage methodiek richt zich op het welzijn van kinderen te verbeteren. Voor kinderen van 0-12 jaar en is ook toepasbaar binnen de baby spa.

Ontwerp zonder titel-50_edited.png

Praktijk Groeien doe je samen vindt het belangrijk dat jij weet wat een massage met je doet, zodat je het goed kan overbrengen op ouders.

Babypraktijk Noord biedt een ruim scala scholingen aan die direct  bruikbaar zijn binnen de baby spa, vooral door in te zoomen op de geboorte van een baby en de latere zichtbare effecten daarvan.

Eigentijdse EHBO trainingen van Vidas, zowel fysiek als online.

Logo-EHE_edited.png

EHBO in Noord Nederland van Eerste Hulp Educatie: de EHBO cursus zoals je hem kent, vertrouwd en goed voor elkaar.

Scherm­afbeelding 2023-07-14 om 20.25.47.png

Voetreflextherapeut Groningen biedt aromatherapie en voetreflexologie.

OOK AANBIEDER WORDEN?

Het scholingsaanbod van Baby Spa Netwerk blijft voortdurend in beweging. Wij zijn daarom altijd opzoek naar mogelijkheden die andere professionals kunnen bieden, bijvoorbeeld voor het geven van scholingen die relevant kunnen zijn binnen de baby spa.

Ben jij:

  • (Kinder)fysiotherapeut

  • Deskundige op het gebied van (etherische) olie

  • Deskundige op het gebied van spa & wellness/massage

  • Deskundige op het gebied van baby's

  • Deskundige of coach op andere relevante gebieden

...en ben jij enthousiast om voor ons een scholing te geven met jouw kennis?

Voel je welkom om ons te benaderen door contact met ons op te nemen. Stuur je cv mee en we bespreken samen de opties.

Download hier onze informatiebrochure voor aanbieders:

bottom of page