top of page
Moeder lachend met pasgeboren baby

EEN BABY SPA STARTEN

Scherm­afbeelding 2023-03-07 om 12.25.49.png

Baby Spa Netwerk heeft een online introductiecursus ontwikkeld voor startende baby spa ondernemers en medewerkers! Hiermee krijg jij in drie kwartier alle informatie die je nodig hebt om de eerste stappen te kunnen zetten om jouw baby spa inhoudelijk vorm te geven.

De voordelen van hydrotherapie worden steeds bekender onder ouders met baby’s. Er zijn ondertussen ruim 140 baby spa’s in Nederland die op deze behoefte inspelen. Heel fijn, want er zijn veel positieve effecten bekend over floaten voor baby’s. Het aantal baby spa’s groeit nog steeds.

 

Denk jij erover om een baby spa te willen starten? Ook dan staan wij voor je klaar en is het aansluiten bij Baby Spa Netwerk een logische stap om alle zaken op een rij te hebben voor een goede start van jouw onderneming.

 

Met behulp van onze kennis, ons kwaliteitshandboek en onze scholingen, helpen we jou graag op weg. We staan voor je klaar bij alle vragen omtrent kwaliteit, veiligheid, gezondheid, deskundigheid, aanschaf en je verzekeringen. We hebben op veel onderwerpen zelf een antwoord en zo niet, weten wij wie we met jouw vraag kunnen benaderen. En het goed om te weten is: wij zijn 100% onafhankelijk. We zijn dus niet verbonden aan een merk of een baby spa.

 

Daarbij brengen we baby spa ondernemers graag met elkaar in contact. Dit doen wij bijv. door netwerkdagen te organiseren. Tijdens deze dagen is er ook de mogelijkheid om onze scholingen te volgen. Zo leer je van elkaar, ervaar je collegialiteit en kun je je accreditatiepunten behalen.

 

Vraag ons kwaliteitshandboek aan om te kijken waar je rekening mee kan houden als je een baby spa wilt starten en/of kijk op onze pagina over voordelen en eisen voor een lidmaatschap.

 

Heb je een specifieke vraag die niet op deze website beantwoord wordt? Neem dan vooral contact met ons op via het contactformulier of via ons Instagram account.

bottom of page