top of page

5 accreditatiepunten

Lijkt het jou leuk om jouw zwangerschapsyoga of baby yoga uit te breiden met kennis over pas bevallen moeders? Heb je interesse om zelf work-outs te kunnen geven, zodat je je aanbod in de baby spa kan uitbreiden? Dan is de cursus Trainer Post Partum zéker iets voor jou! 

25 accreditatiepunten*

Heb je affiniteit om met zwangere vrouwen te werken? Wil je hen inzicht geven in wat écht belangrijk is in een zwangerschap én tijdens de bevalling?

Volg dan deze scholing tot Docent Zwangerschapsyoga, bestaande uit 5 modules.

* Het is helaas niet mogelijk om de overige punten mee te nemen naar een daarop volgend kalenderjaar.

10 accreditatiepunten

Wil jij zwangeren leren verwennen met een zwangerschapsmassage? Wil jij je aanbod in de baby spa uitbreiden met zwangerschapsmassage? Bij deze cursus Zwangerschapsmassage leer je de meestvoorkomende klachten van zwangeren, zoals bekkenpijn, vocht vasthouden en vermoeide benen te verhelpen/verminderen.

5 accreditatiepunten

De eerste holistisch opleiding voor 'baby & dreumes'. Als je de holistische opleiding baby-dreumes yoga van (Babymassage met yoga Nederland-België) volgt, ben je meteen in staat om de yoga oefeningen aan baby en dreumes over te dragen aan jouw doelgroep(en).

5 accreditatiepunten

Wil jij leren hoe ouders de interactie met hun kindje kunnen vergoten? Hoe je de motorische ontwikkeling optimaal kan stimuleren én door een gezellig uurtje baby yoga jouw klanten meer te bieden hebt? Dan is baby yoga echt iets voor jou om te volgen! 

bottom of page