top of page
DeWeideblik-Babymassage-met-Yoga.png

10 accreditatiepunten

De eerste holistische opleiding babymassage met baby yoga en is door Gea Scholtens-Stiekema ontwikkeld. De massagetechnieken en yoga oefeningen komen vanuit de Shantala baby- , de ayurvedische (oosterse) en de westerse massage.

6 accreditatiepunten

Babyreflexologie is een ideale manier om baby’s en dreumes (en opgroeiende kinderen) te helpen bij hun ontwikkeling. Lichamelijk contact is onmisbaar; het emotionele als relationele deel wordt door de voetreflexologie gevoed. Het geheim van de voetjes en de handjes...

2 accreditatiepunten

Wil jij leren hoe je ouders de basis kunt overdragen van het bevestigend dragen, tillen en rond en roterend handelen en hun interactie vergroten en stimuleren? Dat kan door deze online training te volgen.

10 accreditatiepunten

De eerste holistisch opleiding voor 'baby & dreumes'. Als je de holistische opleiding baby-dreumes yoga van (Babymassage met yoga Nederland-België) volgt, ben je meteen in staat om de yoga oefeningen aan baby en dreumes over te dragen aan jouw doelgroep(en).

10 accreditatiepunten

Prenatale Touch Zwangerschapsmassage is een unieke massage vorm –  je hebt niet één –  maar twee mensen in je handen.
Een bron van verbinding. Een geweldige manier om bij te dragen aan een zachte start. Moeder en kind zullen zich geliefd en gedragen voelen door aanraking, het is kalmerend en rustgevend. Deze therapie heeft als doel te ontspannen en te verbinden, zodat een veilige hechting plaats kan vinden.

bottom of page