top of page
Image by Siora Photography

GEACCREDITEERDE SCHOLINGSPARTNERS
BABY SPA NETWERK

Scherm­afbeelding 2023-11-15 om 09.49.08.png

Masseren is heel bijzonder, ook jij kan deze universele taal leren spreken. Ons woordenboek bevat de mooiste massagecursussen. We begeleiden je graag en iedereen vindt zijn weg.

DeWeideblik-Babymassage-met-Yoga.png

De Weideblik biedt scholingen voor yoga en baby- en zwangerschapsmassage. Ook voor docentopleidingen, workshops en verschillende bijscholingen kun je bij de Weideblik terecht.

cropped-MumsandMore-logo-zonder-achtergrond-.png

Met de cursussen en opleidingen van Mums and More heb je een mooie basis gelegd om een nieuwe dienst aan te bieden aan klanten. Door oefenen maak je de technieken eigen.

Babypraktijk Noord biedt een ruim scala scholingen aan die direct  bruikbaar zijn binnen de baby spa, vooral door in te zoomen op de geboorte van een baby en de latere zichtbare effecten daarvan.

Ontwerp zonder titel-50_edited.png

Praktijk Groeien doe je samen vindt het belangrijk dat jij weet wat een massage met je doet, zodat je het goed kan overbrengen op ouders.

babytaal_edited.png

Alle baby’s maken vanaf de geboorte vijf geluidjes met ieder een heel specifieke betekenis. Dit is universeel voor alle baby’s ter wereld in de eerste maanden van hun leven. Leer hoe je de huiltjes van baby’s kunt begrijpen, zodat je de zorg kan leveren waar de baby op dat moment behoefte aan heeft.

Logo-EHE_edited.png

EHBO in Noord Nederland van Eerste Hulp Educatie: de EHBO cursus zoals je hem kent, vertrouwd en goed voor elkaar.

Eigentijdse EHBO trainingen van Vidas, zowel fysiek als online.

SCHOLINGEN BABY SPA NETWERK

Alle eigenaars en medewerkers van baby spa's kunnen scholingen doen via de scholingspartners van Baby Spa Netwerk. Wanneer de aanbieder van een scholing door ons geaccrediteerd is, levert dit voor aangesloten baby spa's accreditatiepunten op.*

 

Ons scholingsaanbod is voortdurend in beweging. Houd onze website en/of Instagram-pagina in de gaten voor onze nieuwe scholingen. Hierboven zie je per samenwerkingspartner het aanbod van de door ons geaccrediteerde scholingen.

* Gecertificeerde baby spa's die in ons kwaliteitsregister staan, behalen jaarlijks 10 accreditatiepunten door scholing en houden zo hun kennis aantoonbaar up to date.

SCHOLINGSPARTNER WORDEN?

Het scholingsaanbod van Baby Spa Netwerk blijft voortdurend in beweging. Wij zijn daarom altijd opzoek naar mogelijkheden die andere professionals kunnen bieden, bijvoorbeeld voor het geven van scholingen die relevant kunnen zijn binnen de baby spa.

Ben jij:

  • (Kinder)fysiotherapeut

  • Deskundige op het gebied van (etherische) olie

  • Deskundige op het gebied van spa & wellness/massage

  • Deskundige op het gebied van baby's

  • Deskundige of coach op andere relevante gebieden

...en ben jij enthousiast om voor ons een scholing te geven met jouw kennis?

Voel je welkom om ons te benaderen door contact met ons op te nemen. Stuur je cv mee en we bespreken samen de opties.

Download hier onze informatiebrochure voor aanbieders:

bottom of page