top of page

5 accreditatiepunten

Lijkt het jou leuk om jouw zwangerschapsyoga of baby yoga uit te breiden met kennis over pas bevallen moeders? Heb je interesse om zelf work-outs te kunnen geven, zodat je je aanbod in de baby spa kan uitbreiden? Dan is de cursus Trainer Post Partum zéker iets voor jou! 

10 accreditatiepunten

Heb je affiniteit om met zwangere vrouwen te werken? Wil je hen inzicht geven in wat écht belangrijk is in een zwangerschap én tijdens de bevalling?

Volg dan deze scholing tot Docent Zwangerschapsyoga, bestaande uit 5 modules.

10 accreditatiepunten

Wil jij zwangeren leren verwennen met een zwangerschapsmassage? Wil jij je aanbod in de baby spa uitbreiden met zwangerschapsmassage? Bij deze cursus Zwangerschapsmassage leer je de meestvoorkomende klachten van zwangeren, zoals bekkenpijn, vocht vasthouden en vermoeide benen te verhelpen/verminderen.

Heb jij altijd al moeders willen ondersteunen na een keizersnede?

Tijdens de Cursus Scar Care leer je door middel van verschillende methodes het litteken na de keizersnede te behandelen.

5 accreditatiepunten

5 accreditatiepunten

Wil jij leren hoe ouders de interactie met hun kindje kunnen vergoten? Hoe je de motorische ontwikkeling optimaal kan stimuleren én door een gezellig uurtje baby yoga jouw klanten meer te bieden hebt? Dan is baby yoga echt iets voor jou om te volgen! 

5 accreditatiepunten

Wil jij meer betekenen voor zwangeren en kraamvrouwen? Jij leert hen door deze cursus ondersteunen met moxa om een kindje uit stuitligging te draaien, leert rebozo en drukpunten inzetten om de bevalling te stimuleren en dit in te zetten in de kraamweek. Een prachtige aanvulling voor iedereen die al met zwangeren of kraamvrouwen werkt.

bottom of page