top of page
Schermafbeelding 2022-01-19 om 20.18.12.png

DIT IS...
BIANCA

Mijn naam is Bianca Jansen. Ik ben verpleegkundige en hiernaast ben ik zelfstandig ondernemer.

In 2009 heb ik mijn diploma voor MBO Marketing & Communicatie behaald. Door mijn rol bij Baby Spa Netwerk werd het tijd om het stof van dit papiertje af te blazen! Ik ben namelijk verantwoordelijk voor de PR en vormgeving van Baby Spa Netwerk. Denk hierbij aan huisstijl, communicatie en social media.


Na het leer-werktraject werd ik in 2016 gediplomeerd voor HBO Verpleegkunde, waarna ik ben opgeleid tot obstetrieverpleegkundige in het ziekenhuis. Toen ik het ziekenhuis heb verlaten ging ik aan de slag als jeugdverpleegkundige bij de GGD, wat ik nu nog steeds doe.

 

In 2021 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer naast mijn baan in loondienst. Aanvankelijk begon ik als geboortecoach, i.v.m. mijn passie en ervaring binnen de verloskunde in het ziekenhuis. Sindsdien werkte ik steeds vaker met Roxane samen. Ik verzorg momenteel o.a. kolfconsulten en draagconsulten voor Babypraktijk Noord!

Zorg rondom geboorte en baby's is het allermooiste, hier ligt mijn passie. Bij mij blijft het altijd kriebelen om hier meer over te leren. Daarbij is borstvoeding altijd iets geweest waar ik veel affiniteit mee heb. Daarom ben ik in 2022 gestart met de opleiding tot Lactatiekundige.

 

Het aantonen van kwaliteit en veiligheid lijkt mij een noodzakelijk en essentieel onderdeel wanneer je met baby’s werkt. Ik kijk er daarom naar uit om Baby Spa Netwerk op de kaart te zetten en de eigenaars van alle Nederlandse baby spa’s enthousiast te maken om te willen aansluiten bij ons netwerk!

2009

2016

2021

2022

bottom of page