top of page
schoolmeisje

SCHOLINGEN

Ondernemers en medewerkers van baby spa's kunnen scholingen doen via Baby Spa Netwerk. Wanneer deze voor ons netwerk geaccrediteerd zijn, levert dit voor aangesloten baby spa's accreditatiepunten op.* Ook ontvangen zij tevens korting op deze scholingen. Kijk in het uitklapmenu onder 'Scholingen' voor de verschillende scholingen.

 

Het scholingsaanbod is voortdurend in beweging. Houd onze website en/of Instagram-pagina in de gaten voor onze nieuwe scholingen.

* Voor aangesloten baby spa's bij Baby Spa Netwerk:

Om de certificering van Baby Spa Netwerk te behouden dienen alle medewerkers van aangesloten baby spa's, jaarlijks minimaal tien accreditatiepunten te behalen. Dit staat voor tien uur (bij)scholing.

 

Het personeel is zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van deze administratie. Behaalde certificaten, voorzien van naam en accreditatiepunten, zijn het bewijsstuk. Deze dienen jaarlijks te worden verzonden naar Baby Spa Netwerk voor de hercertificering.

NB: in verband met de opstart in 2022 van Baby Spa Netwerk zullen er in 2022 maar vier accreditatiepunten gevraagd worden.

CRKBO_Instelling.jpeg
bottom of page