top of page
Scholingen
schoolmeisje

SCHOLINGEN

Alle eigenaars en medewerkers van baby spa's kunnen scholingen doen via Baby Spa Netwerk. Wanneer de aanbieder van een scholing door ons geaccrediteerd is, levert dit voor aangesloten baby spa's accreditatiepunten op.* Ook ontvangen zij tevens korting op deze scholingen. 

 

Ons scholingsaanbod is voortdurend in beweging. Houd onze website en/of Instagram-pagina in de gaten voor onze nieuwe scholingen. Kijk hieronder (of in het uitklapmenu onder 'Scholingen') voor de verschillende categorieën scholingen die wij aanbieden in samenwerking met een ruim aantal verschillende vakdocenten en professionals.

* Voor aangesloten baby spa's bij Baby Spa Netwerk:

Om de certificering van Baby Spa Netwerk te behouden dienen alle medewerkers van aangesloten baby spa's, jaarlijks minimaal tien accreditatiepunten te behalen. Dit staat voor tien uur (bij)scholing.

 

Het personeel is zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van deze administratie. Behaalde certificaten, voorzien van naam en accreditatiepunten, zijn het bewijsstuk. Deze dienen jaarlijks te worden verzonden naar Baby Spa Netwerk voor de hercertificering.

CRKBO_Instelling.jpeg

VOOR AANBIEDERS

Het scholingsaanbod van Baby Spa Netwerk blijft voortdurend in beweging. Wij zijn daarom altijd opzoek naar mogelijkheden die andere professionals kunnen bieden, bijvoorbeeld voor het geven van scholingen die relevant kunnen zijn binnen de baby spa.

Ben jij:

  • (Kinder)fysiotherapeut

  • Deskundige op het gebied van (etherische) olie

  • Deskundige op het gebied van spa & wellness

  • Deskundige binnen een ander gebied dat relevant is voor baby spa's

  • Deskundige of coach op het gebied van baby's (anders dan bovenstaand)

...en ben jij enthousiast om voor ons een scholing te geven met jouw kennis?

Voel je welkom om ons te benaderen door contact met ons op te nemen. Stuur je cv mee en we bespreken samen de opties.

Download hier onze informatiebrochure voor aanbieders:

AANBIEDERS
bottom of page