top of page
Ontwerp zonder titel-27.png

SCHOLING

DOCENT SHANTALA BABYMASSAGE

Inhoud scholing

Wil jij alles leren over babymassage en deze kennis en technieken overdragen aan ouders? Wil jij in je baby spa babymassage aanbieden?

 

Deze docentenopleiding focust zich op het aanleren van de Shantala babymassage als ook op natuurlijk babygedrag en de natuurlijke ontwikkeling van de baby. Shantala babymassage brengt vele gezondheidsvoordelen met zich mee en daarom is het ook zeker een tool die jij als baby spa-professional in jouw gereedschapskistje aan vaardigheden wilt hebben.

 

Tijdens de opleiding komen er diverse thema's aan bod waar iedere jonge ouder veelal vragen over heeft. Door deze thema's in jouw cursussen babymassage te verwerken geef je praktische handvatten en waardevolle kennis mee waardoor deze ouders zich bekrachtigd voelen in het ouderschap.   

Na de docentenopleiding kun jij geheel zelfstandig zowel privé als groepscursussen verzorgen. Als ook workshops babymassage gericht op bijvoorbeeld de meest voorkomende babykwalen behoren tot de mogelijkheden.  

Uniek in hartje Groningen is de Mama & Baby Academie. In onze eigen trainingsruimte te Leek geven wij een tal van prachtige opleidingen en trainingen met een natuurlijke inslag. De holistische mensvisie staat centraal binnen de Mama & Baby Academie.

Accreditatie Baby Spa Netwerk
10 accreditatiepunten

Docent(en)
Margreet Enting (Mama & Baby Academie)

Data

5 opleidingsdagen van 10:00-15:00 uur:

  • 20 en 27 januari, 3, 17 en 24 februari 2023     

  • 14, 21 en 28 april, 12 en 26 mei 2023

Meer data volgen en worden hier geplaatst.

Kosten

€425,-

Benodigdheden

  • Babymassage pop met stoffen lijfje van 50 cm. of groter (tip van de aanbieder: kijk eens bij tweedehands (online) winkels, deze soort poppen zijn hier ook te vinden).

  • Boek: Babymassage – Julia Woodfield* 

  • Boek: Shantala babymassage – F. Leboyer 

En verder:

  • (Yoga)matje 

  • 2 grote badlakens en een gastendoekje

  • Comfortabele kleding

  • Eventueel meditatie kussen of meditatie stoel

Deelnemers

De Mama & Baby Academie werkt bewust met kleine groepen van maximaal 6 cursisten. Zo is er voldoende ruimte voor de ondersteuning in de persoonlijke ontwikkeling.

Locatie

Moeder- en kindcentrum

LeutjeLaifde, praktijk voor moeder en kind – Mama & Baby Academie

De Schelp 12, Leek (Groningen)

oie_transparent-7.png
bottom of page