top of page

INSCHRIJVEN SCHOLINGEN
BABY SPA NETWERK

Ben je enthousiast geworden voor één van onze scholingen?

 

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden. Bij vragen over de scholingen, neem gerust contact met ons op.

arrow&v
arrow&v

Bedankt voor je inschrijving!


Wij sturen je binnen 1-2 werkdagen een bevestiging van inschrijving en de verdere informatie over de gekozen scholing.

WERKWIJZE & VOORWAARDEN

INSCHRIJVEN SCHOLINGEN

 • Alle inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Na inschrijving wordt de factuur binnen enkele werkdagen per e-mail verzonden. De inschrijving is definitief nadat de betaling ontvangen is. Na betaling ontvangt de deelnemer een bevestiging van inschrijving en verdere informatie per e-mail. 

 

 • Bij het uitschrijven van de scholing tot vijftien dagen voor aanvang van de cursus, vindt restitutie plaats minus 10% administratiekosten. De restitutie zal binnen tien werkdagen plaatsvinden. Meld jij je af binnen zeven dagen voor aanvang van de scholing, dan kan er geen restitutie plaatsvinden. Iemand anders kan wel deelnemen in jouw plaats.
   

 • Bij annulering door Baby Spa Netwerk in uitzonderlijke omstandigheden, zal er binnen tien werkdagen restitutie plaatsvinden van de reeds betaalde scholing.
   

 • Er berust auteursrecht op alle documenten en scholingsmateriaal van Baby Spa Netwerk. Het verveelvoudigen en publiceren is alleen toegestaan na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Baby Spa Netwerk. 
   

 • Na de scholing ontvang je een bewijs van deelname, bewaar deze goed. Dit is het bewijs van de behaalde accreditatiepunten die je jaarlijks overlegd aan Baby Spa Netwerk.
   

 • Ben jij kraamverzorgende? Er zijn een aantal scholingen ook geaccrediteerd bij het KCKZ. Mail ons gerust voor meer informatie. 

bottom of page