top of page
Image by Denise Chan

CURSUS

AROMATHERAPIE

Inhoud scholing

In deze korte cursus leer je de beginselen van aromatherapie en maak je kennis met de werking van etherische oliën uit planten, bloemen en kruiden.

Iedereen heeft behoefte aan innerlijke balans en ontspanning. Dit kun je bewerkstelligen met natuurlijke etherische oliën. Maar tevens ook ter ondersteuning van je gezondheid.

Hoe ziet een kwalitatief goede natuurlijk olie er dan uit? Ook dit komt terug in de cursus. Net als veilige toepasbaarheid van de olie en hoe je deze het beste kunt gebruiken/inzetten. Met name bij baby’s en kinderen dien je hier goed op te letten, of als er contra indicaties zijn zoals medicijn gebruik of ziekten bij volwassenen, ook dan moet je daar extra alert op zijn. 


Competenties en leerdoelen

​Na deze cursus kan jij in de baby spa veilig en op de juiste manier aromatherapie inzetten met behulp van etherische oliën. Je weet wat de indicaties en contra-indicaties zijn en waar je alert op dient te zijn bij jouw doelgroep. Ook kan je de ouders informeren en meenemen in jouw advies of keuze voor het inzetten van aromatherapie.

Accreditatie Baby Spa Netwerk
2 accreditatiepunten

Docent(en)
Georgette Noordberger (Voetreflextherapeut Groningen)

Data

Maandag 18 september 2023 - 19.30 - 21.45 uur

Woensdag 18 oktober 2023 - 19.30 - 21.45 uur

Kosten

€52,- p.p.

Locatie

Online of in overleg fysiek* (locatie: Groningen)

* Tijdens de fysieke scholing kun je o.a. de oliën zelf ruiken, testen en de verschillen ervaren.

 

logo-voeten.png
Scherm­afbeelding 2023-07-14 om 20.25.47.png
bottom of page